نی‌ نی سایت

شام راحت، دغدغه هر شب! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

پیدا کردن یک شام سریع، خوشمزه و مغذی که هم برای خودمان جذاب باشد و هم بچه ها دوست داشته باشند، واقعاً چالش برانگیز است. این روزها در نی نی سایت بحث های زیادی درباره این موضوع داغ است و من تصمیم گرفتم خلاصه ای از بهترین ایده ها و تجربیات کاربران را اینجا جمع آوری کنم. امیدوارم این لیست به شما هم کمک کند!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست بر اساس نظرات و پیشنهادات کاربران نی نی سایت تهیه شده و شامل غذاهایی است که هم تهیه آسانی دارند و هم معمولاً مورد استقبال اعضای خانواده قرار می گیرند.

  • املت:

    سریع، متنوع و با هر چیزی می‌توانید ترکیبش کنید!
  • کوکو سبزی/سیب زمینی:

    غذای نوستالژیک و همیشه محبوب.
  • ماکارونی:

    کلاسیک و پرطرفدار، فقط کافیه یه سس خوشمزه درست کنید.
  • عدسی:

    مقوی و سیر کننده، مخصوصا توی روزهای سرد.
  • خوراک لوبیا:

    با نون سنگک، یه شام کامل و دلچسب.
  • کتلت:

    غذای همیشه حاضر و آماده، چه کسی کتلت دوست نداره؟!
  • ساندویچ مرغ/تن ماهی:

    وقتی وقت ندارید، بهترین گزینه است.
  • سالاد الویه:

    سرد و خنک، برای شب های گرم تابستان عالیه.
  • نیمرو با نان و پنیر:

    ساده تر از این هم مگه داریم؟
  • اشکنه:

    یک غذای سنتی و خوشمزه.
  • کشک بادمجان:

    یک شام خوشمزه و نسبتا سریع.
  • میرزا قاسمی:

    مشابه کشک بادمجان با طعم دودی بادمجان.
  • سوپ جو:

    مقوی و سیر کننده.
  • پوره سیب زمینی:

    یک شام سبک و راحت.
  • سیب زمینی سرخ کرده:

    مورد علاقه همه بچه ها (و بزرگترها!).
  • ناگت مرغ خانگی:

    سالمتر از ناگت های آماده.
  • پیتزا خانگی:

    با نان آماده یا خمیر خانگی.
  • املت اسفناج:

    یک املت مقوی و خوشمزه.
  • ماست و خیار و گردو:

    یک شام سبک و خنک برای روزهای گرم.

امیدوارم این لیست براتون مفید بوده باشه. شام خوشمزه ای داشته باشید!




شام راحت: گشتی در تجربیات نی نی سایت

شام راحت: گشتی در تجربیات نی نی سایت

کوکو سبزی و نون پنیر

همیشه یه گزینه سریع و سالمه. سبزی کوکو رو آماده از سوپرمارکت می‌گیرم و خیلی سریع آماده میشه. نون پنیر هم کنارش دیگه خیلی کاملش می‌کنه. بعضی وقتا یه گوجه هم خورد می‌کنم می‌ذارم کنارش. بچه‌ها هم خیلی دوست دارن و دردسر غذا نخوردن ندارم. میشه تو روغن کم سرخ کرد که خیلی چرب نباشه. یه دستور هم دیدم توش سیب زمینی رنده شده هم میریزن، اونو هم امتحان میکنم. اگه سبزی کوکو تازه نباشه میتونه خیلی بو بده پس حتما حواستون باشه. میتونید از سبزی خشک هم استفاده کنید ولی خب طعمش مثل تازه نمیشه.

املت گوجه فرنگی

یه غذای نوستالژیک که هیچوقت از مد نمیفته. خیلی سریع آماده میشه و مواد اولیه اش همیشه تو خونه پیدا میشه. من یکم پیاز داغ هم توش میریزم خوشمزه تر میشه. بعضی وقتا یکم فلفل دلمه ای هم اضافه میکنم. با نون سنگک داغ خیلی میچسبه. مهمترین نکته اینه که گوجه ها خوب بپزن و آبشون کشیده بشه. میتونید از ادویه های مختلف مثل آویشن هم استفاده کنید. اگه عجله دارید میتونید گوجه های کنسروی هم استفاده کنید.

عدسی

یه غذای مقوی و سیر کننده که خیلی هم آسونه. فقط یکم زمان پختش طولانیه. من معمولا از شب قبل عدس رو خیس میکنم که زودتر بپزه. یه سیب زمینی کوچیک هم توش میندازم که لعاب دار بشه. با پیاز داغ و نعناع داغ خیلی خوشمزه میشه. میتونید توش یکم گوشت چرخ کرده هم بریزید. اگه تند دوست دارید یکم فلفل قرمز هم بریزید. لیمو ترش هم موقع سرو خیلی طعمش رو بهتر میکنه.

کتلت

کتلت همیشه یه انتخاب خوبه. میشه از قبل آماده کرد و فریز کرد. من معمولا گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و پیاز رنده شده میریزم. یه تخم مرغ هم برای انسجام مواد لازمه. با نون باگت و خیارشور و گوجه خیلی خوشمزه میشه. مهمترین نکته اینه که روغن زیاد نباشه. میتونید یکم جعفری ساطوری شده هم بهش اضافه کنید. اگه موادش خیلی شل بود یکم آرد سوخاری اضافه کنید.

ماکارونی

یه غذای محبوب همه که میشه با سس های مختلف درست کرد. من معمولا از سس گوجه فرنگی استفاده میکنم. گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای هم میریزم. با پنیر پیتزا هم خیلی خوشمزه میشه. مهمترین نکته اینه که ماکارونی رو زیاد نپزید که له نشه. میتونید از قارچ هم تو سس استفاده کنید. اگه سبزیجات دوست دارید میتونید از هویج رنده شده هم استفاده کنید.

سوسیس تخم مرغ

یه غذای خیلی سریع و آسون برای وقتایی که هیچی تو خونه ندارید. سوسیس رو حلقه حلقه میکنم و با تخم مرغ مخلوط میکنم. یکم پیاز داغ هم توش میریزم خوشمزه تر میشه. با نون بربری خیلی میچسبه. میتونید یکم فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. اگه پنیر پیتزا دارید یکم هم بریزید روش. مهمترین نکته اینه که سوسیس ها خوب سرخ بشن.

نیمرو

ساده ترین و سریعترین غذای دنیا. فقط چند دقیقه وقت میبره. میتونید با نون تست و پنیر بخورید. اگه دوست دارید میتونید یکم پیاز داغ هم روش بریزید. با کره خیلی خوشمزه تر میشه. مهمترین نکته اینه که زرده تخم مرغ سفت نشه. میتونید یکم ادویه هم بهش اضافه کنید. اگه عجله دارید میتونید فقط سفیده تخم مرغ رو سرخ کنید.

تن ماهی با نون

یه گزینه سریع و راحت برای وقتی که وقت کافی ندارید. تن ماهی رو با یکم پیاز و جعفری مخلوط میکنم. با نون باگت خیلی خوشمزه میشه. میتونید یکم آبلیمو هم بهش اضافه کنید. مهمترین نکته اینه که روغن تن ماهی رو خوب بگیرید. میتونید تن ماهی رو با خیارشور هم بخورید. اگه دوست دارید میتونید یکم سس مایونز هم بهش اضافه کنید.

املت قارچ

یه املت خوشمزه و مغذی که خیلی هم آسونه. قارچ ها رو تفت میدم و بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنم. یکم پیاز داغ هم توش میریزم خوشمزه تر میشه. با نون تست و پنیر خیلی میچسبه. میتونید یکم فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. اگه پنیر پیتزا دارید یکم هم بریزید روش. مهمترین نکته اینه که قارچ ها خوب بپزن.

خوراک لوبیا

یه غذای مقوی و سیر کننده که خیلی هم آسونه. لوبیا رو از شب قبل خیس میکنم و بعد میپزم. یکم پیاز داغ و رب گوجه فرنگی هم بهش اضافه میکنم. با نون بربری خیلی میچسبه. میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم توش بریزید. اگه تند دوست دارید یکم فلفل قرمز هم بریزید. لیمو ترش هم موقع سرو خیلی طعمش رو بهتر میکنه.

سوپ جو

یه سوپ مقوی و خوشمزه برای فصل سرما. جو رو از قبل خیس میکنم و بعد میپزم. هویج و پیاز و جعفری هم بهش اضافه میکنم. میتونید یکم مرغ هم توش بریزید. با آبلیمو خیلی خوشمزه میشه. مهمترین نکته اینه که جو خوب بپزه. اگه دوست دارید میتونید یکم شیر هم بهش اضافه کنید.

آش رشته

یه آش سنتی و خوشمزه که خیلی طرفدار داره. رشته آش و حبوبات رو با هم میپزم. سبزی آش و پیاز داغ و نعناع داغ هم بهش اضافه میکنم. با کشک خیلی خوشمزه میشه. مهمترین نکته اینه که آش خوب جا بیفته. میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم توش بریزید. اگه تند دوست دارید یکم فلفل قرمز هم بریزید.

میرزا قاسمی

یه غذای شمالی خوشمزه و آسون. بادمجون ها رو کبابی میکنم و بعد له میکنم. سیر و گوجه فرنگی و پیاز داغ هم بهش اضافه میکنم. با نون بربری خیلی میچسبه. میتونید یکم تخم مرغ هم بهش اضافه کنید. مهمترین نکته اینه که بادمجون ها خوب کبابی بشن. اگه دوست دارید میتونید یکم فلفل سبز هم بهش اضافه کنید.

سیب زمینی سرخ کرده

یه غذای ساده و خوشمزه که همه دوستش دارن. سیب زمینی ها رو خلال میکنم و سرخ میکنم. با سس کچاپ خیلی میچسبه. مهمترین نکته اینه که روغن زیاد نباشه. میتونید یکم ادویه هم بهش اضافه کنید. اگه دوست دارید میتونید یکم پنیر پارمزان هم روش بپاشید. سیب زمینی ها رو قبل از سرخ کردن تو آب سرد بریزید تا ترد تر بشن.

سالاد الویه

یه سالاد مقوی و سیر کننده که میشه به عنوان شام هم خورد. سیب زمینی و تخم مرغ و خیارشور رو رنده میکنم. کالباس و نخود فرنگی و سس مایونز هم بهش اضافه میکنم. با نون باگت خیلی خوشمزه میشه. مهمترین نکته اینه که مواد خوب مخلوط بشن. میتونید یکم هویج رنده شده هم بهش اضافه کنید. اگه دوست دارید میتونید یکم آبلیمو هم بهش اضافه کنید.

خوراک مرغ و سبزیجات

یه غذای سالم و خوشمزه که خیلی هم آسونه. مرغ رو با سبزیجات مختلف مثل هویج و فلفل دلمه ای و کدو تفت میدم. یکم ادویه هم بهش اضافه میکنم. با برنج یا نون میشه خورد. میتونید یکم سس سویا هم بهش اضافه کنید. مهمترین نکته اینه که مرغ خوب بپزه. اگه دوست دارید میتونید یکم قارچ هم بهش اضافه کنید.

کوکو سیب زمینی

یه کوکوی خوشمزه و آسون که با سیب زمینی درست میشه. سیب زمینی ها رو رنده میکنم و با تخم مرغ و پیاز داغ مخلوط میکنم. یکم ادویه هم بهش اضافه میکنم. با نون و سبزی خوردن خیلی میچسبه. مهمترین نکته اینه که روغن زیاد نباشه. میتونید یکم جعفری ساطوری شده هم بهش اضافه کنید. اگه موادش خیلی شل بود یکم آرد سوخاری اضافه کنید.

بلغور پلو

یه غذای سالم و مقوی که با بلغور درست میشه. بلغور رو خیس میکنم و بعد با پیاز داغ و گوجه فرنگی تفت میدم. یکم ادویه هم بهش اضافه میکنم. میتونید با گوشت یا مرغ هم درست کنید. مهمترین نکته اینه که بلغور خوب بپزه. اگه دوست دارید میتونید یکم کشمش و گردو هم بهش اضافه کنید. با ماست خیلی خوشمزه میشه.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. کد کردن تخم مرغ در املت کار سختی نیست ولی گاهی اوقات زرده میترکه و شکل نامطلوبی پیدا میکنه. من یاد گرفتم که اول سفیده را کمی بپزم بعد زرده را اضافه کنم تا شکلش حفظ بشه.

    بعضی ها موقع درست کردن کوکو سبزی سبزی را خیلی ریز خرد میکنن در حالی که اگر درشت تر خرد بشه بافت بهتری داره. یک بار کوکو را با سبزی خیلی ریز درست کردم و اصلا بافت خوبی نداشت.

    در ماکارونی اگر هنگام آبکش کردن به آن آب سرد نزنید بهتره چون نشاسته آن کمک میکنه سس بهتر به آن بچسبه. من قبلا همیشه آب سرد میزدم ولی دیدم سس را دفع میکنه.

    کشک بادمجان اگر بادمجان ها قبل از طبخ در آب نمک خوابانده بشن تلخی آنها گرفته میشه. بار اولی که درست کردم متوجه این موضوع نبودم و مزه تلخی داشت.

    عدسی اگر زیاد جویده نشده باشد ممکنه باعث نفخ بشه. من چند بار دیدم بچه ها بعد خوردن عدسی نفخ کردن که احتمال میدم به خاطر خوب جویده نبودن بوده.

    اشتباهی که در کتلت زیاد دیده میشه اضافه کردن نمک زیاد به مواد آن است که باعث میشه آب بیندازه و شکلش به هم بریزه. من قبلا این اشتباه را چند بار تکرار کردم تا فهمیدم مقدار نمک باید کم باشه.

    درباره سوپ جو مطلبی ننوشته بودید ولی من تجربه کردم که اگر جو را قبل از پختن چند ساعت بخیسانید هم زودتر میپزه هم لعاب بهتری میده.

    سیب زمینی سرخ کرده اگر دقیقا قبل از سرخ کردن شسته بشه ترد نمیشه. من مدتها این کار را میکردم و تعجب میکردم چرا سیب زمینی ها نرم میشن.

    چه مواد دیگری به کوکو سیب زمینی اضافه میکنید که طعم بهتری بگیره؟ مطلبی درباره چگونگی ترد نگه داشتن ناگت مرغ خانگی دارید؟ کسی تجربه اضافه کردن کدو به کشک بادمجان را دارد؟

پاسخ دادن به Keyvan لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا